Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GODA KAKOR. Foto Google.


EN MYSIG STUND

Ute faller snön det
snöar ordentligt.
Jag och min pojkvän
Pelle sitter vid öppna
spisen och fikar.
Gårdagens bakning
kom lagom till pass.
Vi fikar med ett fat
med olika kakor.
Vi småpratar och
håller varann i hand
och trivs tillsammans.
Kvällen blev riktigt
mysig.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-14 11:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och mysigt.
2014-01-16

  Bibbi VIP
Låter väldigt hemtrevligt.
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos