Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen kanske ser

 

 

 

att jag blundar ibland

 

och kanske borde jag bara bära det jag orkar

som din kärlek längs mina andetag

borde jag inte sörja

 

hur isen lägger sig och sången tystnar

är jag hemma då jag ser himlen

se på mig

 

 

och hur jag väljer att älska dig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-01-15 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker
2014-01-16

    ej medlem längre
En högst personlig dikt, men den har en resonans i etern också, mycket fin
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso