Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterfittigheter

 

Så kommer natten in

Kryper in under hår och skinn

Så många tankar, gamla, onödiga

Dessa känslor, som gör oss blödiga 

Så hårt en knuten hand

vitnat i fickan ibland

Så många svåra år 

som satt så djupa spår

där allra längst inuti

Så mycket bättre att tänka:

Hellre frånskild, fattig och fri

än på livstid inspärrad änka




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-15 01:36



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Sund tanke! Bra skrivet.
2014-02-13

    tramp
hahah jo jag fattar. Klokt val
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP