Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmötet

Jag mötte dig på vägen
en varm och solig dag
då luften var som klarast
och vinden blåste svag

Jag mötte dig i skogen
där gryningen försvann
ett orrspel lät från fjärran
och kärleken var sann

Jag mötte dig på stranden
när vinden blåste ömt
du var som i en tanke
det vackraste jag drömt

Jag mötte dig i staden
vid ett bord på ett café
du tog min hand i din
jag såg dig vackert le

Jag mötte dig i skymningen
där solens strålar brann
en skara utav tranor
sina vänner återfann

Jag mötte dig på tåget
en resväg utan mål
en känsla som att sväva
mot rymdens svarta hål

Jag mötte dig i vimlet
under stjärnornas päll
där skuggorna på månen
syns tydligt varje kväll

Jag mötte dig i himlen
under livets sista färd
till slut fick vi varandra
där i paradistes värld




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 563 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-15 04:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2014-01-17

  anits VIP
Underbar poesi.
2014-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra kärleksmöten...mycket fint...
2014-01-16

  walborg
Upprepningen fungerar fint och blir poesi
2014-01-15

  Ponkla
Vackert fint och följsamt skrivet, ett stavfel dock på slutet, ''paradistes'' byt plats på t och e.
2014-01-15

    ej medlem längre
fint!
2014-01-15

  louisegirl
Mycket vackert skrivit!
Ömt och kärleksfullt!
2014-01-15

  Chawa VIP
Fin dikt till kärlekens ära, ömt formad av din gyllene ordpenna...
2014-01-15

    ej medlem längre
Jättefint..
2014-01-15

  Anya VIP
Fin text i bunden form om möte med Gud, som jag tolkar det.
2014-01-15

    ej medlem längre
Vad glad man blir när man loggar in och möter en sådan här varm och skön kärlekspoesi. Underbart gestaltar du kärlekens olika infallsvinklar.
2014-01-15

    ej medlem längre
Åh, så vackert diktat! Fint rim och flyt genom raderna.
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO