Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skendöd

Bödelns barn sover mätta i natt.

Men jag är bara skendöd.

Han kan inte beröra mig,

inte bedöva mig,

eller begripa mig.

Det är sitt eget blod,

han tvättar från händerna




Övriga genrer av A.F.M
Läst 147 gånger
Publicerad 2014-01-15 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M