Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Mario Nett



Mister Mario Nett
är stilig o kokett
damen vid hans sida
kan inte se sig mätt

Mister Mario Nett
gör en piruett
o damen vid hans sida
dånar rätt o slätt

Mister Mario Nett
har en massa tvätt
damen vid hans sida
har det inte lätt

Mister Mario Nett
vänstrar titt som tätt
damen vid hans sida
kallar honom sprätt

Mister Mario Nett
gör en snabb reträtt
damen vid hans sida
får en blombukett

Mister Mario Nett
skriker i falsett
ty damen vid hans sida
brukar sin stilett


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-16 17:19



Bookmark and Share


  tobbä
Hur kan man rimma sådär? Nog skulle jag komma till fem rim men inte sådär många! nåja....så är du också en poesins mästarinna!
2006-03-18

  Ingrid Nilsson
Inte illa,12 skilda rim på Mario Nett. Begåvad dikt! Borde illustreras.
2006-03-17

  rebecca d VIP
ja, så är det no ofta...blidka henne lite..så man kan fortsäta med sit ofog...
2006-03-16

  Paulina LH VIP
Gillar dessa rim, och historien i sig. Väldigt kul. :))
2006-03-16

  prinscess VIP
den här var mycket rolig
du är otroligt duktig...
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg