Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pulsasnö

pulsasnö vill ingen ha

pulsasnö

kräver skottning

sådan

sker

med skyffel

appar

duger icke




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-16 21:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Krafter önskar jag dig! Här finns bara pudersnö för synsinnet!
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP