Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet är kort men sanningen är längst...? dom dömmer oss men vi bryr oss inte ,påverkar det oss?


Stjärnor behöver inte glasögon

Stjärnor som ni behöver inte glasögon,
när ni ser ner så ser ni med förakt

vem älskar oss små människor?

vem fantiserar ni om?

jag balanserar mellan liv o död ,
medans jag tjänar mitt levebröd

Jag försöker och se
men ni förblindar mig

När jag har vaknat ur ungdomens äventyr och blivit vis
då vet jag sanningen
men ingen lyssnar
tiden
är
förbi




Fri vers av Arte
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-03-16 18:25



Bookmark and Share


  Caicha
Mycket bra skrivet

Man går och väntar hela livet på att bli hörd av någon
Men hur ofta händer det på en skala?.

Innan man vet ordet av är man gammal utan att ens ha yttrat ett ord känns det som.

Applåder!.
2006-05-18

  frozen_yoghurt
Mycket bra denna!
2006-03-16

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Mycket smärtsam text detta, den rymmer mycket ledsenhet och är verkligen berörande stark ! Slutet är extra bra !
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte