Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dieu que c'est bon...


Un amour... (Haiku/Senryu) 17.1.2014

 

gudarnas infall

perfekt i konsistens, smak

en fröjd för gommen

 

 

 

( jag hittade en ny ostsort igår,
gudomlig med änglatinder: 
CAPRICE des DIEUX
"un  amour de fromage"
)

 

 

2014-01-17  15:27




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-17 14:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott så det står i högan sky
2014-01-21

  Heikki Hellman
Je sais le fromage dans une boite ovale, bleu. Il est de type brie coulommiers (=une ville fameuse, pour la fabrication du brie, situé pas de loin de Paris)
Du har gjort ett fynd. On dit "Un amour de fromage!"
2014-01-17

  Rise Little One
Det vattnar i munnen ;)
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP