Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika faller ödets lotter


Två utblickar

Två fönster öppnades till kalender
men visar inte en gemensam vision.
En av dem leker med avståndet och tiden
den andra ger en obehaglig illusion
Två drömmar som korsas i mitt liv,
ingen känsla som hjälper i val.
Två vägar som ingen återvändo har,
två öden utan rätt till kompromiss.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-17 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm..helt klart ett dilemma. Ur mitt perspektiv finns alltid ett val. Om det inte går att stödja sig på känslan..då är det förnuftet som är kvar att tillgå?eller?Intressant text!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond