Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så mycket som kallas kärlek, det mesta är dock konstruktioner, baserade på viljemässiga avväganden. Bilden föreställer Benny på mitt röda påslakan


ÄGD

 

 

Oåterkallerligt

ristat i sten

Djupast in i märgen

i vart endaste ben

I eldskrift

själva ordet står

ÄGD

i oräkneliga år

 

Oskyldiga ögon

brännmärker dig

din känsla för friheten

värjer sig

Liten själ

i en värld så hård

SKYDDSLÖS

förlorad utan din vård

 

Obeskrivligt

stor och het

en urinstinkt, starkare

än allt du vet

Över egot

över allt som är du

KATTUNGEN

styr din tillvaro nu

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-17 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sanna ord :) och så bra skrivet.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP