Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag någonsin ville var att du skulle se på mig som om jag vore den enda som skulle kunna få dig att le.


Jag har fallit för dina ögon, men de har inte sett mig än.

För varje andetag jag inhalerar,
Och för varje tanke som jag tvingar mig själv att sluta tänka,
Men som alltid återgår till dig

För varje ord jag sa till dig
Som egentligen
Borde varit osagd


För varje sömnlös natt


För alla tårar,

För alla upprivna minnen



För det som var,
Men aldrig någonsin kommer att återvända



För varje gång jag ser dig,








Gör det ont.






Fri vers av Mist
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-25 15:01



Bookmark and Share


  Super_Robin
Väldigt fint!
2015-10-12

  novemberly
Fint skrivet :)
2014-02-09

  Hon kallar sig poet VIP
Sätter än vacker men vemodig ton i famnen på en.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mist