Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outtryck

det finns mellanrum mellan våra hashtags och särskrivningar
och varsamt uthuggna drag
som är det flytande urvalet av allt vi inte kan säga
där vi andas
svimmar sover
tror att medvetslöshet kan få allt att drunkna
önskar oss ögonkast av någon
som kan fästa sin blick
och förstå allt det där vi inte kan säga
inte vågar
inte törs
någon som ska se det stora mellanrummet
och säga
"det gör inget
du behöver inte säga
mer"




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-18 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe