Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursprungligen skriven på engelska...


3 vers love

(svensk version)


roller av luft
två dårars
förälskelse





(English version)


cast of air
two fools
in love




(Suomalainen versio)


roolit ilmasta
kaksi kahelia
rakastunutta







Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-18 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Galen kärlek är underbart.
2014-01-18

  RitaBrunner
Gillar samtliga versioner :)
2014-01-18

  Lars Hedlin
Gillas ;)
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula