Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This was written one summer morning after a close encounter.


fearless rabbit






this morning
fearless rabbit
greeting
plenty of nice grass
we share?
be my guest
breakfast on me








Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 12:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och lite skoj
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula