Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa ögonblicket




När livet närmar sig slutet kanske du ser
vilket av ögonblicken som var det allra bästa

Men fram till dess

Lev som om det ännu återstår




Fri vers av bittemi VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-18 12:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-01-23

  Linda CH VIP
Tack för ett tänkvärt visdomsord!
2014-01-23

  © anakreon VIP
Varje dag är ett positivt jämfotahopp rakt in i det okända!
Calle
2014-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Som en man sa: "Vänta inte på att du ska flytta, plantera ett träd nu"...
2014-01-21

  Angela Bohlin VIP
Du är så klok...
2014-01-18

  Anya VIP
Mycket bra! Denna tar jag till mig!
2014-01-18

  Änglaögon
Din sanning är vacker.
2014-01-18

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2014-01-18

  Lars Hedlin
JA varje dag til fullo!
2014-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint skrivet!
2014-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Du diktar sanna ord att ta till sig!
2014-01-18

    ej medlem längre
Som den berör..
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP