Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrim





Kysser din hakspets
förtroligt

hör vid din hals
hur pulsarnas slag
markerar min vandring
längs venernas väg

jag är på väg
att åter vistas
som bedjande pilgrim
i min älskades hjärta




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-18 14:00



Bookmark and Share


  stella
Underbart!
2014-02-02

  Ulf D VIP
En pilgrim behöver ej vandra långt för att få en andlig upplevelse, det sakrala i en kyss vackert funnet här.
2014-01-19

  axveronika
Vilken härlig känsla
2014-01-19

  Linda CH VIP
Vackra metaforer! Gillar din kärleksdikt, mycket!
2014-01-18

  RitaBrunner
Ljuvlig!!
2014-01-18

    ej medlem längre
Morr

Finstämd, med en antydan om det som komma skall

Morr
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP