Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hades kappa smakar bittert




jag har en gengångare
en annan som är jag
i nio universum finns vi
som kattens alla liv

de andra får inte samma råd
en del går upp, upp, i hetluftsballong
visslar och dansar simultant
en annan jag bara går
rakt, rakt som lod
ner i helvetet
skjuter sig i huvudet
tar en giftspruta
dränker sig
å men ja, vad fan vet jag

vi föddes med samma ansikte
arvsmassa i generna
det är som om gud
var tvungen att pröva sig fram
kanske ge oss nio chanser

här i min inkarnation
undrar jag
varför då inte göra det perfekt med en gång
det undrar förmodligen
alla vi
nio

om inte jag jagade den perfekta stunden
det skulle jag inte kunna
om inte jag hade
fått slicka på ett litet hörn
av hades kappa





Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 15:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra rak stark!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula