Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor.

Man rår inte på känslor
det är som en meny.
Men man kan ju faktiskt
titta på menyn fast man redan beställt.




Fri vers av Annmargreta
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-16 20:40



Bookmark and Share


  vildvin
Men är du bäst eller bäst....

klockren!

skrattar så det guppar...
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta