Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en text jag skrivit som speglar mina tonår som en spirituell vilde. Hoppas den går fram till någon iallafall


Solen är Lila

Två vilsna fria själar
fjärilar i magen
En upplyst Messias runt i Kohagen
Upp bland molnen
ut bland stjärnor mitt på ljusa dagen
Det softa gruset det böjda ljuset
hjärnan var helt tagen
Positiv och kreativ
Himlen ur mitt perspektiv
Negativ och destruktiv
Utslängt ur en taxibil
Glidare liv med flummig stil livet i ett direktiv
Så har vi lyckats med vår giv

Solen
Solen är lila
jag vet hur det känns
När Solen
Solen är lila
lev livet utan gräns
Solen
Solen är lila
vi vet hur det känns
När Solen
Solen är lila
lev livet utan gräns

Nu ska vi vidare
Ut på vår resa
Ge oss flera droger
Det finns ingen tid att mesa
Frågor om livet
Till Moder Teresa
Håller oss från alkohol
skrika oss hesa
Men hur ska jag vidare
Ut härifrån
Fyllecell igen och har betett mig som ett fån
Sparka in tre fönster
Det hördes ett dån
Morsans vardagsrum anhållen för rån!

Solen
Solen är lila
jag vet hur det känns
När Solen
Solen är lila
lev livet utan gräns
Solen
Solen är lila
vi vet hur det känns
När Solen
Solen är lila
lev livet utan gräns




Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer