Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusbryt

 

 

 

 

och det är hur de lägger sig

dalande mot din sovande hud

små små glittrande skärvor

av flyende skymningsstrålar

 

hur flämtande de bryter upp allt mörker

i mig

mina händer som fångar bubblor

av dina leende drömmar

 

hur jag viskar till dig där du är

jag älskar dig

spricker bubblorna över mig

splitter av regnbågsdrömmars ljus

 

över hela mitt väsen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 321 gånger
Publicerad 2014-01-21 00:29



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
mjuk och vacker
helt ljuvlig dikt
som bör bokmärkas!
2014-01-24

    ej medlem längre
En dikt så tät, ändock så framträdande, livet i diktens meningar skrimrar, som en diamant, ännu inte slipad, men som alla vet är gudomligt ljus
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso