Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oförståelse till överheten, Kärlek till folket :)


Försvinn!

Försvinn falska tidskrifter
Försvinn moralens självutnämnda väktare
Försvinn Helvetes väktare

Skapare av segregering
Skapare av plågor
Skapare av ismer
Skapare av okunskap
försvinn försvinn

Skapare av hat
försvinn kemiska luftspår
försvinn klorider
försvinn ur min värld
mitt universum

Jag vill ju bara väl
Jag vill ju bara väl

Öppna dörren
få tag på nyckeln
Öppna eller försvinn försvinn!





Fri vers av Spiritualis pastor puer
Läst 225 gånger
Publicerad 2014-01-21 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer