Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är för sent... Slå av strömmen vid midnatt så spar vi in lite dumheter!


Det finns texter

Socialstyrelsen

Vill att vi konsumerar

68 sidor om dagen

Och då är det tur

Att vi har ett så blandat utbud!

Förfäras inte över det grova,

Hårdtuggade

Ty det skall hålla din mage i trim

Håna inte det mjuka,

Ty det skall ligga som bomull kring ditt hjärta om aftonen

Reta dig inte till hjärnblödning på självutnämnda profeter,

Ty de kan i morgon vara döda 

Spruckna av självgodhet. 

Och glöm inte

Att ett gott skratt

Förlänger

Åtminstone

Käften!




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-21 02:01



Bookmark and Share


  Mike
Så jäkla bra. Skrivet med finess, känsla och en dos humor. Mycket bra.
2014-01-25

  Peter G VIP
Haha! ja, sanna ord, minnsann!
Bra skriftat!
2014-01-23

  Maria Sundelin VIP
Bra upplyst
Jag ligger bra till med minst 100 sidor per dag :)
2014-01-23

  Popangelov VIP
Här finns mycket visdom blandat med humor. Bra.
2014-01-23

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas stark
2014-01-22

  Järnkatten
Man får vara modig och fast i sin handling med denna typ av kost, applåder!
2014-01-21

    ej medlem längre
budord! till sekten!
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP