Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelser

Blixt avlöser nästa och ögonen är bländade.
Vem kunde veta att det var så kul?
Nähet, avstånd.
Titta, blunda.
Känna, gissa.
Veta, glömma.
Avbrutna mitt i, ler försynt.
\"Vad sysslar ni med?\"
Springer åt olika håll, ses inte mer.
Inte den dagen.




Fri vers av Teresa
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-03-16 22:28



Bookmark and Share


  Linn Johansson
Du borde kanske visa den för honom.
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa