Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spel

Man är och förblir osynlig.
Sitter bredvid, de talar med varandra, men jag förstår ingenting.
Det är inte min grej, och jag vet inte om jag är nöjd med det eller ej?
Jag vet bara att jag inte tycker om att inte synas.

Se mig då!
Bry dig!
Jag har varit här i två timmar nu, och du har egentligen inte sagt ett ord till mig än.
Varför gör du såhär mot mig?




Fri vers av Teresa
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-04-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa