Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrof

Skapande på hög nivå.
En smärre katastrof inträffade nyss.
Vad gör man?
Det växer bort.
När då?




Fri vers av Teresa
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-04-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa