Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering i vardagens mörka stillhet


Livet en obehaglig känsla

Kan man mäta livet med ett måttband...
kan man mäta livet alls?

har livet någon början
har livet något slut...

är livet någonting alls
eller är livet en utopi?

Jag letar men hittar det inte
jag frågar efter det, men inget svar...

jag nyper mig själv i armen
känner en obehaglig känsla

är det kanske det som är livet
den obehagliga känslan?

Den obehagliga känslan fortplantar sig
genom hela kroppen

far vidare ut i rummet
vidrör allt runtomkring

gör allt obehagligt och ointagligt...
ja det måste vara livet

vad är det annars?






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-21 22:17



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Kring de existensiella frågorna far tankar runt och de föder fler frågor som i sista raden, i de levandes landskap för vad är vi för några?
2014-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja livet, detta förunderliga - väl betänkt, om denna nypande sak.
2014-01-21

  aol
livet har ingen början således inget slut,
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP