Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets djur

Domesticeringen

av mörkrets djur

är det enda ljus

innanför min bur.

Förkroppsligandet

av vansinnets brand

är en skoningslös

brinnande hand.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-21 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M