Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

j'ai

som ett lager av aska
detta tunna damm

finns det något
som inspirerar
en halv trappa ner

och ingången
lika egen som
vägen ut

åh alla ler fint
vällingen utanför

och ett blanksteg
dessa tysta fötter

en streckad mun
de som skall förbi

någon talar ut
de gråaste dagarna
arma hennes
ryckta hår!

spårlösa äro orden
och vi ser på program
på program om

och vi borde gå
skaffa tid hos
psykolog men

ännu växer mossan på
sankt görans balkonger






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP