Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vitt sken genom ruinernas mörker

På min Enhörning rider jag
Till Gud i Himmelen
Till Indianers Andar
Bland Troll
Genom skogar
Bland demoner
Genom Helvetets eldar
Jag och min Enhörning har räddat själar
Jag och min Enhörning har skapat familjer

Vem är du att ta min Enhörning från mig?




Fri vers av Spiritualis pastor puer
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-22 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer