Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Önskelunden

Som en oas i öknen
är min önskelund


Doftande rosor och
surrande bin bedövar
och berör!

Regnbågens färger
glittrande i daggkåpans
vattendroppe -
glöder och värmer!


Släta gråa stenar i
grusgången kantad med
lummiga buskar -
omsluter och smeker!


Ljusblå himmel fågelsång
och en porlande brunn -
smörjer hjärta och själ!

Jag hoppas….







Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-22 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint GILLAS!
2014-01-23

  Nina.H
Så längtansfullt! Underbart skrivet och nog kan jag dela din längtan till denna önskelund!
2014-01-23

  Palett
Vackra bilder målar dina ord, vackert foto illustrerar !
2014-01-23

  Ljusletaren
Vacker bild och otroligt vackra ord *tack* /kram
2014-01-22

    Rolf Zandén


Skön önskelund!!!!
2014-01-22

    ej medlem längre
Åhh....så vackert! Riktigt så man känner vårdofter. Och ett underbart foto....
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson