Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kramp


emellan tänderna

emellan tänderna
borde språket stråla

inte sippra som tjock
språklös ordmassa




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-22 21:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
får mig att skratta
jo nog ska det stråla
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström