Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumt

Det är alltid de tysta
som har något att säga
det tysta som griper tag
likt en obekant manlig doft
och  en flickväns nedfallna haka
hennes ögon
little boy-tårar
bombluckor som försluts
och en fallande punkt
ljusblixten,
innan ringandet,
innan knockouten,
innan förödelsen,
innan tystnaden,
efter orden,
vi måste prata.




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-22 22:49



Bookmark and Share


  Glitr
Så finstämda vackra ord som tystlåtet flätas samman till en dikt. Tjusigt.
2014-10-07

  Carola Viola Hedelius VIP
Älskar den! Så sann, orden ekar i tystnad
2014-06-11

  Schackpoeten VIP
Riktigt riktigt bra, kraftfullt och enkelt. Bara de två första raderna är poesi "Det är alltid de tysta som har något att säga" vackert !
2014-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ger tankar och minnen...som yngre var jag väldigt tystlåten, men när jag väl sa något så lyssnade alla...
2014-01-26

  angela Täubert fd Jansson VIP
jag kände knockouten! Gripande bra skrivet!
2014-01-25

  Nina.H
Det är styrka i ordet.. o du förmedlar det så väl! Bra skrivet!
2014-01-23

  Anna Maris
Enormt stark. Mycket bra.
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP