Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt detta liv

Tidigare var
Tussilagon, en blomma
Blåklockan, en blomma
Prästkragen, en blomma
den röda rosen, en blomma
den gula
rosa
och aprikosfärgade rosen
allt var, en blomma
även om den svarta rosen
var en märkvärdigt död blomma
nu är Tussilagon en Tussilago
Prästkragen en Prästkrage
Blåklockan en gåta av originalitet
och den röda rosen en vindlande sensation
valv efter valv av exakt liv har öppnat upp sig
och den här transformationen
kan inte förklaras på något annat sätt
mer än att skapelsen till sist
drog också min skalle mot solen
strålade in fattningsförmåga
och sa: förstått!




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-25 17:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det verkar som mycket ändrar sig ju längre tiden går...man börjar i alla fall fundera...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP