Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa samlar på frimärken.

Jag brukar säga att jag inte blir kär, att jag bara samlar på krossade hjärtan. Dom säger att ärlighet varar längst och jag är i alla fall ärlig.

Men i slutändan undrar jag vems hjärta som är mest krossat?




Fri vers av Inteheltmed
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-22 23:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
om det är dina egna hjärtan som krossas samt samlas, är det stor tragik

är det andras hjärtan du krossar, samt samlar, så är det stor magik

för du är nog ändå, deras alla dröm
oavsett hur krossade de är

2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed