Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med att vara deprimerad

Till slut kom dagen
då min outhärdliga sorg
förvandlades till ilska.
Kanske känslor är som energi,
de kan inte förstöras.
Bara omvandlas.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-12 16:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Älska ilska!
Anger is an energy (John Lydon a k a Johnny Rotten)
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed