Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För gammal nu

Jag är för gammal nu
Det är inte charmigt längre
Att vara som jag var förut
När jag levde på riktigt
Och drömde fastän jag var vaken.

Jag har ett fast jobb
Alla säger att jag ska vara tacksam
För ett förstahandskontrakt
Jag passar in i en lyckad mall
Och har svårt att hitta ut.

Jag måste sluta åka utomlands
På festival och ta ecstasy
Två veckor i Thailand
Är vad som kommer kallas äventyr

Dom säger att 23 är värsta åldern
Då man ska göra alla valen
Och på något vis hitta hem
Men jag är mer vilse än någonsin




Fri vers av Inteheltmed
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-14 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed