Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivet blad.

Från att aldrig våga prata,
till att vara en öppen bok.

Dina kapitel var redan färdiga,
medan jag fortfarande väntar
på att inte vara ett oskrivet blad.

Jag var lurad av dina ord,
du pratade om kärlek.
Att du visste vad du ville,
att du ville vara med mig.

Du vill ha allt och jag passar in,
jag vill ha dig men inget passar.

Hur mycket är jag villig att ge bort,
offra min framtid och min familj.
För att kanske bjudas in i din.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-14 10:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inte bara att ge sig hän - livets svåra realiteter.
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed