Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt tomrum blir nog aldrig helt fyllt

Du fyllde upp en så stor plats i mig
och sen när du lämnade blev den tom.
Nu när du kommit tillbaka
så har du bara en bit kvar av vad du hade.
För resten av platsen är fylld av minnet
av hur jag saknade dig




Fri vers av Inteheltmed
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed