Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle anka

Du gav mig uppesittarkväll,
hämtpizza och vin.
Du hade aldrig spelat Bingolotto,
och jag hade tappat min tradition.
Vi somnade sådär nära som vi så länge
väntat efter att få vara.

Men någonstans så var jag bara
förspelet till Kalle Anka med hennes familj.




Fri vers (Fri form) av Inteheltmed
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-28 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed