Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett annat perspektiv.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli
hon som suktar efter någon annans man.

Han säger att det inte är mitt fel
att allting är hans ansvar.

Att hans känslor för mig är opassande
men även oundvikliga.

Han försöker förklara att mina känslor för honom
inte betyder att jag gör fel.

Så länge jag håller mig ifrån att kyssa honom
påstår han att jag är oskyldig.

Så varför känns det då,
att jag är en kvinna som hatar kvinnor?




Fri vers av Inteheltmed
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-25 16:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är fullkomligt oskyldig oavsett hur du agerar, känns underligt att han påstår att du bara är oskyldig så länge du ej försöker kyssa honom.

Det är ju han som är otrogen, utifall han är det.

Inte du, du är trogen dina känslor, samt ditt liv.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed