Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oxmånad











.....omsvept av skymningen
med snön knarrande
under mina steg

mörka skyar lovar
nya oväder

träden rister sina grenar
mot himlens grå
i en tyst protest

medan nattens mörka
budbärare
flyger över mitt huvud
med lugna vingeslag




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 586 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-23 11:16



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vacker naturlyrik. Bra och berörande.
2014-02-13

  © anakreon VIP
Skönhet i form och färg.
Calle
2014-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint beskriven stämning...
2014-01-26

  ~Leonardo~
Du fångar fint en ljuv stämning här.
trots kyla och mörker inger den en mjuk atmosfär. riktigt bra!!
2014-01-24

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet och
en ljuvlig bild till dina ord.
2014-01-24

  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-23

  Ljusletaren
Underbar bild!
Dina ord säger så mycket så hav tack/kram
2014-01-23

    ej medlem längre

Bildrik och berörande vacker
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius