Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kofta

 

jag mötte scenografen vid älvstranden

fyra små barn hade hon nu

det minsta solade i en plastpåse

för att skydda sin känsliga hud

 

jag erbjöd mig att sticka flickan en kofta

men förlorade mig i återbruk

av sidentyg och vuxenstorlekar




Fri vers av Nanna X
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-23 11:19



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
När påsen kommer in i bilden börjar det kännas som en dröm...
2014-01-24

    ej medlem längre
gillar tonen. som en mikronovell
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X