Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrbiten

En liten fågel kvittrade en sak
det gav bitteljuv smak
Man får så mycket skit höra
Men vi har inte med någon
annans liv att göra

Så känns det att bli vampyrbiten
Man hamnar lätt i skiten
Och sen ska du ta ställning
än hit än dit
Fast du egentligen inte vet
och det hör inte hit

För det pratas för mycket
om allt och samhället blir kallt
Folk låtsas bry sig för en minut
men hur ser verkligheten ut

Och de pratar säkert om dig
precis som det pratas om mig
Kanske ska vi ta en runda till
och ge dom vad dom vill

Är Tv programmen så lama
så folk blir monogama
efter att hånglat runt
oj det låter sunt
Är det inte för sorgligt
i dessa tider vad vi lider
Sälj mina tårar om ni vill
Jag bryr mig inte så ligger det till

Kan befrielsen vara nära
kan vi varandra prisa och ära
Har vi fortfarande så mycket att lära
När ska vi sluta att varandras liv bära

Jag kunde vara du
men är inte det nu
Folk hör vad dom hör
Jag säger och gör
saker som berör
Och hoppas att jag
tar bort tankar som förstör

Kärlek glädje och harmoni
det behöver vi
Det suger när folk ljuger
Sanningen duger
Mer kan vi inte ge
Är det verkligen
elände som folk vill se




















Fri vers av Spirit
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-03-17 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit