Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Stora Gåta...

Låt tystnadens sköld brista

Ett klingande ljud av glas som stäms

 

Pladder och sladder är två så olika men väldigt lika

Natt som dag ångar de på

Rosor och ris strör de för vinden

Vem det träffar är inte deras bekymmer

 

Rosors törnen rispar

Risets knoppar brister

 

Älska glömma och förlåta

Pergament efter pergament fylls av dessa ord

 

Hata minnas och älta

Ett undangömt begrep

 

Minnet är inte så selektivt som man tror…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse