Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man vet aldrig

 

uthuggna meningar i osläckt kalk

fräter ansikten

till lyckans stentavlor

navlar smygskådas

bäst att raka könet

man vet aldrig

jag visar mig i profil

man vet aldrig

jag kan min Fader Vår

det är bäst så

man vet aldrig




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch