Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
So not a Cat Stevens day


Blues curse

Morning has broken

I feel it too

A good day for a breakdown,

Feelin' the fake ground

I am tellin' you

 

Strugglin'

Cant win this fkn' fight

Gettin' stuck again 

'Til 'bout ten

Another saturday night 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP