Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren är antågande




bara en månad kvar
till kåta katters serenad
den bestämda knoppens förlossningstryck
isens benrangelfigrar knäckta
rinnande lervälling i rännesten
dofter av fuktmustig karaktär
där det nu ruttna förtärs
förvandlas så småningom till skönhet

precis nu
i det vinterfrusna
var det en talgoxe
som kom och kvittrade detta
bara ett par toner
de var där







Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-25 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha ja underbara våren är snart här.
2014-01-26

  RitaBrunner
Ja, snart, snart är våren här! Tack för påminnelsen! :)
2014-01-25

  Lars Hedlin
Gillas mycket..bra skapat!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula