Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gloria

hon drogs ur sitt modersliv
och moderkakan låg
som en splittrad blomsterkrans
runt hennes huvud
glorian rann ner i hennes ögon
slet i ljuset




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-25 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar dramatiken!
2014-01-26

  Marianne Räf
Fint om en förlossning, födelse.
Det har man ju funderat på, ens
egen födelse. Tycker mig minnas
vissa omständigheter. Som att :
det första jag såg var el-ljuset
uppe i taket. Tro det den som vill!
Gillade din 6-radare, iaf!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe