Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

331. Gudagåva




Tron är en gåva
som räckes oss från Gud
Låt oss vända oss mot Kristus
för att genom Honom
ta emot den gåvan

Kristus har hela världen
som sitt arbetsfält
Han kan skapa tro hos alla

Vi får komma tomhänta till Kristus
frigöra oss och öppna oss för Honom
och ta emot av Hans styrka

Vi får upptäcka Guds storhet
och Guds handlingskraft
och låta Kristus förändra
och nyskapa våra liv

Vi får låta det goda växa starkt
och glädja oss åt vår Gudagåva
våga tro fram det omöjliga
Gud är kärlek




Fri vers av Maria T
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-26 13:52



Bookmark and Share


  Yeppis
Gud talar genom andra människor
Amen
2014-03-09

    Annika J
"intet jag äger som inte jag fått"
2014-01-30

    ej medlem längre
Herren är så mycket, å han älskar oss!
2014-01-28

  anits VIP
Mycket vackert! Amen!
2014-01-27

    maija tuori

Amen
2014-01-26

  louisegirl
Mycket vackert!

2014-01-26

  aol
så vackert trosvisst blev så rörd,
2014-01-26

  Bibbi VIP
Amen!
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T